Wat moet je gezien hebben in Drenthe?

Wat moet je gezien hebben in Drenthe? Drenthe is buitengewoon veelzijdig en heeft een hoop te bieden. De Hondsrug leent zich bijvoorbeeld perfect voor een dagje of weekend weg. Schitterende natuur, pittoreske dorpjes en een uniek hotel‑restaurant: ’t Zwanemeer in Gieten. Hier moet je echt geweest zijn!

Gieten is een idyllisch dorp, gelegen op de Hondsrug in Drenthe. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het ligt namelijk tussen prachtige bossen en heidegebieden, maar tegelijkertijd zeker niet afgelegen. Gieten bevindt zich naast de kruising van rijkswegen N33 en N34. Het dorp is hierdoor perfect bereikbaar.

Wat moet je gezien hebben in Drenthe?

 De Hondsrugregio is misschien wel de mooiste regio van Nederland. Door de bossen van Gieten en Borger lopen meerdere wandelroutes. Ook fietsliefhebbers komen in deze adembenemende natuur aan hun trekken. Rond Gieten ligt een prachtig netwerk van fietspaden.

Een dag in de Drentse natuur is zeker niet compleet zonder een hapje eten. Restaurant ’t Zwanemeer in Gieten heeft uitgebreide diner- en lunchkaarten. Wil je een maaltijd met vlees of vis, of liever vegetarisch? Bij ’t Zwanemeer kan dat allemaal! Er kan tevens rekening met dieetwensen worden gehouden.

 

Genieten in Gieten

 Zwemliefhebbers, opgelet! In de zomer is het goed toeven bij recreatieplas ’t Nije Hemelriek en zwemplas het Gasselterveld. Je waant je hier direct op een tropisch eiland. Het water is blauw en het strand oogverblindend wit met op de achtergrond prachtige bossen. Het is hier ultiem genieten in Gieten.

Na zo’n warme zomerdag, snak je natuurlijk naar een heerlijk koud drankje op een terras. Ook hiervoor ben je bij ’t Zwanemeer aan het juiste adres.

 

Sfeervol overnachten in een bosrijke omgeving

 Wil je langer dan één dag in Drenthe verblijven? Blijf dan overnachten in hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Het is mogelijk hier een één- of tweepersoonskamer te boeken. Het hotel is perfect voor liefhebbers van rust en ruimte. De sfeer is gezellig en huiselijk; je zult je hier al snel helemaal thuis voelen.

Wat moet je gezien hebben in Drenthe? Dat is dus zeker het dorpje Gieten! Naast de prachtige natuur, is hotel-restaurant ’t Zwanemeer absoluut een bezoekje waard.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl