Uit eten voorjaarsvakantie Drenthe

Uit eten voorjaarsvakantie Drenthe? Goed idee! Bij restaurant ’t Zwanemeer in Gieten ben je van harte welkom. Kom met je partner of neem gezellig de kinderen mee. Het restaurant is zeven dagen per week open. Voor een lekkere lunch én voor een heerlijk diner.

Uit eten voorjaarsvakantie Drenthe in Gieten

Als de lente komt, dan krijg je zin om eropuit te trekken. Dat zit er bij de mens gewoon ingebakken. En keus genoeg, want Nederland barst van de prachtige natuurgebieden. Wil je even echt genieten in een bosrijke omgeving? Of heb je zin om het interessante Geopark de Hondsrug te bezoeken? Dan moet je naar Drenthe komen.

Voorafgaand aan je outdoor-avontuur, kun je uitgebreid lunchen bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Een high tea na afloop is overigens ook een regelrechte aanrader. Of misschien beslis je wel om ook voor het diner te blijven. Gezellig. Reserveren is mogelijk via de website.

Veel te beleven

Hotel restaurant ’t Zwanemeer ligt in het Drentse plaatsje Gieten. Een bosrijk gebied dat zeer geschikt is voor heerlijke wandelingen. Ook de diverse hunebedden in de omgeving zijn een bezoekje waard. Bovendien vind je hier een uitgebreid netwerk van leuke fietspaden. Bij de receptie in het hotel liggen de fietsroutes voor je klaar.

Voor informatie over leuke wandelroutes ben je eveneens aan het juiste adres bij ’t Zwanemeer. De medewerkers willen je graag tips geven over wat er allemaal te beleven valt. Dat is een heleboel. Misschien wil je daarom ook wel blijven slapen. Dan kun je een dag langer de omgeving verkennen. Of een hele week.

Met liefde gemaakt

Uit eten voorjaarsvakantie Drenthe: schuif aan bij ’t Zwanemeer! Het restaurant is pasgeleden vernieuwd en je voelt je er meteen thuis. De restaurantkeuken voor het diner is open vanaf 17.00 uur. Alle voor-, hoofd- en nagerechten op de kaart worden met liefde gemaakt. Dat zie je en dat proef je. Met de jonge gasten wordt evengoed rekening gehouden. Voor hen is er een speciale kinderkaart. Misschien tot snel.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl