Uit eten op de Hondsrug

Uit eten op de Hondsrug? Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je aanschuiven voor een heerlijke lunch of fantastisch diner. Naast lekkere gerechten, tref je in ons vernieuwde restaurant een huiselijke sfeer en vriendelijke mensen. Bovendien kun je na het eten blijven slapen in ons gezellige hotel. Dan geniet je de volgende ochtend ook gelijk van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Historie, natuur en heerlijk eten

Een vakantie op de Hondsrug is een ware belevenis voor jong en oud. Dit unieke Drentse gebied geeft een indrukwekkend kijkje in de geschiedenis. Bovendien vind je hier prachtige natuur, avontuurlijke parken en fantastisch eten. Voor dat laatste ben je bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer op de juiste plek. In ons sfeervolle restaurant, serveren we uiteenlopende gerechten die met zorg worden bereid.

 

Uit eten op de Hondsrug: vlees, vis en vegetarisch

‘t Zwanemeer heeft een uitgebreide menukaart voor zowel de lunch als het diner. Wat dacht je in de middag van een broodje met warme beenham of een club sandwich? Een royale burger of een uitsmijter is eveneens een optie. ’s Avonds kun je genieten van heerlijke soepen, salades en vlees- of visgerechten. Ook voor vegetariërs heeft onze kaart veel te bieden. Denk aan een avocadoburger of quiche met verschillende groenten. Dat wordt smullen.

Kinderen hebben bij ons evengoed veel keus. We hebben voor onze jongste gasten een speciaal kindermenu samengesteld. Hierop vind je natuurlijk de traditionele toppers, zoals friet met een kroket of kipnuggets. Verder serveren we voor de kids een mini-runderburger of kleine kippendijsaté. De zoetekauwen kunnen kiezen voor een pannenkoek met verschillende toppings. En een ijsje toe natuurlijk.

 

Gezamenlijk genieten van drie gangen

Ben je met een groep op vakantie in Drenthe? Of heb je iets te vieren? Voor gezelschappen vanaf twaalf personen serveren wij een divers driegangendiner. Bij elke gang is er een ruime keus uit verschillende gerechten. Kortom: voor ieder wat wils. Dus ook tijdens je familievakantie op de Hondsrug, ontvangen we je graag bij ’t Zwanemeer.

 

Uit eten op de Hondsrug bij ’t Zwanemeer

Lekker uit eten op de Hondsrug doe je bij ’t Zwanemeer. Ons restaurant biedt een ontspannen en gezellige afsluiting van een dag sightseeën in Drenthe. Neem plaats, ontspan en geniet!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl