Uit eten met kinderen Drenthe

Uit eten met kinderen Drenthe? Daarvoor ben je bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten op de goede plek. Speciaal voor onze kleinste gasten hebben we een divers kindermenu samengesteld. De kids hebben dus genoeg te kiezen. Onze kaart voor de (iets) grotere bezoekers is eveneens zeer uitgebreid. Dat wordt genieten voor jong en oud!

Kidsproof: kipnuggets, kroket en kippendijsaté

Bij restaurant ’t Zwanemeer vinden we het belangrijk dat iedereen een uitgebreide keus heeft. Zeker ook de kinderen. Om die reden hebben we de ‘traditionele’ kindergerechten aangevuld met een aantal verrassende opties. Denk aan een kleine kippendijsaté of een mini-runderburger. Minstens net zo lekker, maar nét even anders.

Uiteraard staan favorieten als patat met een kroket, frikandel of kipnuggets eveneens op de kaart. Voor de zoetekauwen bieden we bovendien pannenkoeken met verschillende toppings. Een heerlijk ijsje toe maakt het geheel helemaal af. Uit eten met kinderen in Drenthe wordt bij ’t Zwanemeer zeker een succes.

 

Uit eten met kinderen Drenthe tijdens je vakantie

In Drenthe is een heleboel te beleven met kinderen. Geen wonder dat deze noordelijke provincie een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen is. Hotel-restaurant ’t Zwanemeer ligt in de buurt van mooie natuurgebieden, attractieparken en bezienswaardigheden. Wandel bijvoorbeeld tussen de toppen van de bomen op het indrukwekkende Boomkroonpad in boswachterij Gieten-Borger. Of struin over mooie heidevelden en bezoek een van de grootste hunebedden van Nederland (D14).

Je familie-avontuur in de buitenlucht sluit je vervolgens heerlijk af in ons restaurant. In een gezellige setting met een huiskamergevoel kun je genieten van een verrukkelijke maaltijd. Onze menukaart bevat vlees- vis- en vegetarische gerechten. Ook lunchen kan bij ’t Zwanemeer. Of je nu zin hebt in een soepje, salade, broodje of tosti: het is allemaal mogelijk. En voor de kinderen? Rond lunchtijd serveren we evengoed de lekkerste frietjes en pannenkoeken. Dat wordt smullen!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl