Uit eten met kerst Drenthe

Uit eten met kerst Drenthe? Bij ’t Zwanemeer in Gieten proef je zalige smaken en een fantastische kerstsfeer.

De dagen worden korter en de avonden langer. En dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan.Misschien stel je jezelf al zuchtend de vraag wat je met de kerstdagen gaat koken. Maak het je gemakkelijk en ga eens uit eten met kerst. Drenthe heeft volop keus aan restaurants, waarvan ’t Zwanemeer een echte aanrader is.

De gezelligheid van hotel-restaurant ’t Zwanemeer

Dineren bij ’t Zwanemeer betekent eten in een huiselijke setting, uiteraard voorzien van sfeervolle kerstdecoraties. Ons gezellige hotel-restaurant is te vinden in Gieten. Dit brinkdorp ligt in een prachtige, oer-Drentse omgeving. Nostalgische, rietgedekte boerderijen en bosrijke wandelgebieden ademen een echte kerstsfeer.

 

Lekker uit eten met kerst: Drenthe is de ‘place to be’

Veel mensen maken op een van de kerstdagen een traditionele kerstwandeling. En waar kun je beter wandelen dan in Drenthe? Haal met je gezelschap een frisse neus in Boswachterij Gieten-Borger. Strijk daarna neer bij ’t Zwanemeer. Na een heerlijk aperitiefje begin je vervolgens aan je kerstdiner.

 

Ons kerstmenu

Wij hebben met zorg een speciaal kerstmenu samengesteld met gevarieerde gerechten. We bereiden onze gerechten zo veel mogelijk met lokale ingrediënten. Elke gang van ons menu heeft een vegetarische optie en ook visliefhebbers worden niet vergeten. Op deze manier willen we iedereen een smakelijke kerst bezorgen.

 

Uit eten met kerst Drenthe inclusief overnachting

Misschien wil je na je kerstdiner niet meteen naar huis, maar nog iets langer blijven. Uiteraard kun je een kopje koffie nemen of wat naborrelen. Je kunt zelfs overnachten in een van onze hotelkamers. Wij hebben een- en tweepersoonskamers die allemaal rookvrij zijn. Neem vroegtijdig contact met ons op, dan regelen wij het voor je.

 

We zien je graag in ’t Zwanemeer

Wij kijken al uit naar de kerstdagen en we verwelkomen jou en je gezelschap graag. Ons gastvrije team staat klaar om het jullie naar de zin te maken. Reserveer op tijd zodat je verzekerd bent van een plekje. Ga heerlijk uit eten met kerst in Drenthe bij ’t Zwanemeer.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl