Uit eten kerstvakantie Drenthe

Uit eten kerstvakantie Drenthe? Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je verrukkelijk dineren in een sfeervol versierd restaurant. Bovendien zijn er in de aanloop naar kerst allerlei leuke evenementen in de buurt. Zo combineer je gemakkelijk een gezellige activiteit met fantastisch eten.

Geniet van heerlijk eten, zónder al het werk

Kerst is bij uitstek een moment om samen te zijn met je familie. Lekker eten kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zeker niet tijdens de feestdagen. Maar al die uren zwoegen in de keuken, dáár heeft niet iedereen zin in. Dat begrijpen wij heel goed. Een kerstdiner bij ’t Zwanemeer is dan de ideale oplossing.

Bij ons kun je genieten van de meest zalige gerechten. En daar hoef je zelf geen minuut voor in de keuken te staan. Boodschappen doen en naderhand alles opruimen hoeft trouwens ook niet. Het enige wat je hoeft te doen, is plaatsnemen in ons sfeervolle restaurant en ontspannen. Ons team zet vervolgens de ene na de andere lekkernij op tafel.

 

Combineer eten met een (kerst)activiteit

Niet alleen op kerstavond, en eerste en tweede kerstdag eet je bij ons in kerstsfeer. Ons restaurant staat namelijk de hele periode rond Kerstmis in het teken van kerstgezelligheid. Stel zelf een heerlijk driegangenmenu samen, terwijl je geniet van alle lichtjes en versiering.

Tip: combineer je etentje in de kerstvakantie met een leuke uitstapje in Drenthe. Gieten en omgeving heeft enorm veel te bieden voor mensen van alle leeftijden. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Zwanemeerbos en ontdek de vele grafheuvels in dit gebied. Of bezoek een van de evenementen die in de aanloop naar de feestdagen worden georganiseerd. Denk aan de kerstmarkt in Borger of de herderstocht op het Balloërveld.

Een actieve dag in de buitenlucht sluit je warm en gezellig af bij ’t Zwanemeer. Tussendoor bij ons lunchen kan natuurlijk ook. Van een uitgebreide maaltijd tot een hightea of alleen een kop koffie: het kan allemaal. Ons team staat altijd klaar om je een fijne middag of avond te bezorgen.

 

Uit eten kerstvakantie Drenthe bij ‘t Zwanemeer

Gun jezelf een stressvrij kerstdiner en ga in de kerstvakantie uit eten bij ’t Zwanemeer. Wacht niet te lang met reserveren, want het loopt snel vol. Met wie kom jij onze gerechten en de kerstsfeer proeven?

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl