Uit eten kerst Gieten

Uit eten kerst Gieten? Kom uitgebreid tafelen met je dierbaren bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Ons enthousiaste team zet de meest fantastische gerechten voor je op tafel. Ontdek het zelf.

 

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Het is de tijd voor gezelligheid en lekker eten en drinken. Samen met mensen die je lief zijn. Heb je geen zin om zelf heel lang in de keuken te staan? Dat hoeft ook niet. Ga dit jaar uit eten met kerst in Gieten!

Ontspannen kerstdagen

Zelf een kerstmenu in elkaar draaien, dat is best ingewikkeld. Het is soms veel handiger om dit over te laten aan professionals. Koks die weten wat ze doen. En die alle tijd hebben om met liefde en aandacht de lekkerste kerstgerechten te bereiden. Dat is nu precies het geheim van een ontspannen kersttijd. Uit eten kerst Gieten: jullie hoeven alleen maar te genieten. Van elkaars gezelschap, de gastvrijheid hier en de smakelijke kerstgerechten.

Samen uit eten kerst Gieten

Ga samen met je geliefde of je hele familie naar deze knusse locatie in Drenthe. Je bent meer dan welkom en dat merk je aan alles.  Bij ’t Zwanemeer kun je een avond feestelijk dineren deze winter. Je kunt natuurlijk ook reserveren voor een arrangement met overnachtingen en ontbijt erbij.

Leuk is dat je meteen ook de decembergezelligheid kunt ervaren in Gieten en omstreken. Het Drentse landschap is in deze tijd van het jaar een echt winters sprookje. En in de omgeving is van alles te zien en te beleven. Laat die sneeuwvlokken nu maar vallen!

Meer dan welkom bij ’t Zwanenmeer

Bij ’t Zwanenmeer krijg je extra tijd om te proeven van de speciale kerstgerechten. Eet je liever van de reguliere kaart, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Of je nu vegetarisch op je bordje wilt of zin hebt in vis of vlees: het kan allemaal bij ’t Zwanenmeer. Uit eten kerst Gieten? We ontvangen je graag, dus kom gezellig langs.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl