Uit eten in Aa en Hunze

Ga in de mooie provincie Drenthe eens uit eten in Aa en Hunze. Deze gemeente op de Drentse Hondsrug biedt prachtig natuurschoon en leuke dorpen.

Een van deze dorpen is Gieten, waar je het sfeervolle hotel-restaurant ’t Zwanemeer kunt vinden. Bij ons kun je terecht voor een smakelijke lunch of heerlijk diner.

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer

Bij restaurant ’t Zwanemeer willen we dat jij, onze gast, je thuis voelt. We vinden het belangrijk dat je ontspannen kunt genieten van wat onze kaart je biedt. Wij kiezen onze gerechten met zorg uit en houden rekening met jouw wensen.

Vegetariërs komen bij ons zeker aan bod en aan kinderen is uiteraard gedacht. Zo hebben wij een speciaal kindermenu met onder andere verschillende soorten pannenkoeken. Uit eten in Aa en Hunze is dus een aanrader voor het hele gezin.

Het is ook mogelijk om in ’t Zwanemeer te overnachten. Boek eens een kamer voor een langer verblijf. Op die manier heb je alle tijd om de omgeving goed te verkennen. Bossen, heide, zand, water: aan variatie geen gebrek!

 

Ontdek de omgeving van Gieten

Restaurant ’t Zwanemeer dankt zijn naam aan het gelijknamige meer dat dicht bij Gieten ligt. Dit meer ligt in een bos dat, voor de hand liggend, het Zwanemeerbos heet. Er valt hier tijdens een wandeling veel te ontdekken. Heel bijzonder zijn de vele grafheuvels die hier liggen. Deze stammen uit de IJzertijd en zijn verspreid over drie groepen.

Misschien ben je niet zo’n wandelaar en wil je graag zwemmen? Dat kan in zwembad Zwanemeer dat hier ook te vinden is, omringd door bos. Er is trouwens nog veel meer water in Aa en Hunze, bijvoorbeeld ‘t Nije Hemelriek. Deze recreatieplas ligt op ongeveer 20 fietsminuten van Gieten en heeft een strand en speeltoestellen. Voor jong en oud is dit een fantastische plek.

 

Uit eten in Aa en Hunze: kom naar ’t Zwanemeer

Na een dagje waterpret of sightseeën is uit eten in Aa en Hunze een must. Neem plaats op ons gezellige terras of in het restaurant en geniet van onze specialiteiten. Tot ziens bij ’t Zwanemeer!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl