Uit eten herfstvakantie Noord

Uit eten herfstvakantie Noord? Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je terecht voor een lekkere lunch of verrukkelijk diner. Een sfeervol restaurant, verse producten en gezellige mensen, dat is wat je hier kunt verwachten.

Gewoon goede gerechten: vlees, vis en vegetarisch

Heerlijk, vakantie! Een ideaal moment om eropuit te gaan. Én om lekker buiten de deur te eten.  Even niet zelf kokkerellen, maar gewoon ergens aanschuiven waar er voor je wordt gezorgd. Bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer zit je dan zeker goed. Ons enthousiaste team staat klaar om iets verrukkelijks voor je op tafel te zetten.

Op de menukaart van ’t Zwanemeer vind je gevarieerde maaltijden. Of je nu van vis-, vlees- of vegetarische gerechten houdt: er zit vast iets smakelijks voor je tussen. Denk aan mals rundvlees, (vegetarische) burgers of verrassende groentegerechten. Ons wisselende visgerecht is eveneens een aanrader.

We maken in onze keuken veel gebruik van ingrediënten uit de streek. Zo werken we samen met een regionale slager en visleverancier. Ook ons brood halen we bij een bakker uit de buurt. Op die manier kunnen onze gasten optimaal genieten van wat de omgeving te bieden heeft.

 

Uit eten herfstvakantie Noord met kinderen

Ons restaurant bevindt zich in het gezellige Gieten, een brinkdorp op de Hondsrug. Dit mooie gebied is perfect voor leuke, herfstige uitstapjes met kinderen. Trek het Zwanemeerbos in en ga samen op zoek naar eikels, kastanjes, dennenappels en paddenstoelen. Of wandel tussen de toppen van de bomen op het nabijgelegen Boomkroonpad. Zo kun je de gekleurde herfstbladeren vanuit een heel ander perspectief bewonderen. En wie weet spot je zelfs een eekhoorntje!

Een actieve (familie)dag in de Drentse buitenlucht, kun je heerlijk afsluiten bij ’t Zwanemeer. Onze menukaart biedt ook voor kinderen een uitgebreide keus. Naast favorieten als friet, kroket en frikandel, serveren wij bijvoorbeeld kippendijsaté of een mini-runderburger. Pannenkoeken met verschillende toppings zijn eveneens een optie. Eet smakelijk!

 

Zorgeloos ontspannen bij ’t Zwanemeer

Juist in de vakantie is het belangrijk om te ontspannen. Bij ’t Zwanemeer helpen we daar graag een beetje bij. Dus plan een bezoek aan ons restaurant, ontspan en geniet.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl