Uit eten Gieten

Uit eten gieten? Bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer laten we gasten écht genieten. En dat doen we door te zorgen dat jij hier tevreden de deur uit gaat. Van een etentje met z’n tweetjes tot een groepsbuffet: het is hier allemaal mogelijk.

Met familie of vrienden uit eten Gieten

Staat er een familiedag in de planning? Dan is samen eten altijd een goed idee. Hoe leuk is het om met z’n allen te genieten van een buffet? Of van een heus familiediner? Wij verzorgen voor groepen tot maximaal 40 personen een gevarieerd buffet of compleet diner.

Heb je met vrienden of vriendinnen iets te vieren en wil je eens iets anders? Denk dan eens aan een high tea bij ons. Met diverse hapjes, hartige broodjes en verse scones is een high tea gegarandeerd een succes.

Wij doen ons best om het je helemaal naar de zin te maken. Ervaar zelf de vele mogelijkheden voor een gezellig en smakelijk samenzijn bij ’t Zwanemeer.

Beleef de natuur in de omgeving van ’t Zwanemeer

Wist je dat je in de omgeving van Gieten prima kunt wandelen en fietsen? Er is een groot netwerk van fietspaden en ook wandelroutes zijn er volop. Wandel in de mooie bossen rond Gieten of verken het Gietenerveld met heidevelden en vennen.

Trek je in alle vroegte je wandelschoenen al aan? Dan heb je tegen lunchtijd vast wel trek! Smul van een lekker broodje, een heerlijk soepje of een frisse salade. Of wat dacht je van een uitsmijter of een burger?

Dankzij het netwerk van fietsknooppunten kun je rond Gieten de mooiste tochtjes maken. Fiets door de boswachterij Gieten-Borger en bezoek de hunebedden bij Drouwen. Wil je na een dag in de buitenlucht lekker uit eten in Gieten?

De menukaart van ’t Zwanemeer biedt allerlei smakelijke gerechten. Of je nu van vis of vlees houdt of vegetariër bent: er is voor elk wat wils. Natuurlijk mag een heerlijk nagerecht ook niet ontbreken.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl