Uit eten Drenthe

Uit eten Drenthe? Bij restaurant ’t Zwanemeer tref je een gemoedelijke sfeer, vriendelijke mensen en heerlijke gerechten. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagd avondje uit. En wil je écht tot rust komen? Plak er dan gelijk een overnachting in ons gezellige hotel aan vast.

Vers en duurzaam: vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Nadat je hebt plaatsgenomen in ons sfeervolle restaurant, is het tijd om te gaan genieten. Dat begint met een lekker drankje en een blik op de gevarieerde menukaart. Zowel vlees- als visliefhebbers kunnen kiezen uit diverse voor- en hoofdgerechten. We houden natuurlijk ook rekening met vegetariërs. Onze kaart bevat voor elke menugang verschillende vegetarische opties.

Bij ’t Zwanemeer gebruiken we veel producten die we dicht bij huis halen. Zo werken we samen met onder meer een slager en visleverancier uit de regio. Verder wordt ons brood gemaakt door een lokale bakker. Op die manier laten we onze gasten uitgebreid proeven van wat de streek te bieden heeft. Verse, duurzame producten van uitstekende kwaliteit, dat vinden we belangrijk.

 

Uit eten Drenthe met kinderen

Ga je met kinderen uit eten? Dan is ons restaurant eveneens een goede keus. Voor de kleine eters hebben we een speciaal kindermenu samengesteld. Behalve patat met een kroket of frikandel, staan hierop bijvoorbeeld een mini-runderburger en kippendijsaté.

Daarnaast kunnen de kids kiezen voor een pannenkoek met verschillende toppings. Een lekker ijsje toe mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zo kunnen jij én je kroost optimaal genieten.

 

Over hotel-restaurant ‘t Zwanemeer

Lekker eten in een karakteristiek pand met een huiskamergevoel, dat is wat we je bieden. Hotel-restaurant ’t Zwanemeer bestaat sinds 1976 en is recent volledig gerenoveerd. Door de gunstige ligging langs mooie wandel- en fietsroutes is dit een uitstekende uitvalsbasis.

Een dag in de Drentse natuur sluit je heerlijk af met een diner in ons restaurant. Tussendoor lunchen kan evengoed: de uitgebreide lunchkaart heeft voor ieder wat wils. Uit eten in Drenthe doe je dus bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Laat je verrassen!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl