Gezocht: nieuwe eigenaar

In 2021 werden wij, Jarno en Peter Jan, de eigenaars van hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Voor ons een droom die uitkwam. Na een aantal fantastische jaren willen we nu ruimte maken voor andere dromen. Om die reden hebben we besloten met ‘t Zwanemeer te stoppen. Een dubbel gevoel, want we kennen het succes en de potentie van het hotel-restaurant. Bovendien weten we hoe geliefd de accommodatie is bij alle gasten die we al hebben ontvangen. We willen daarom heel graag het stokje doorgeven aan een andere enthousiaste uitbater.

Dus: wil jij de nieuwe eigenaar worden van hotel-restaurant ’t Zwanemeer? Neem dan contact met ons op en zet de eerste stap!

Bekijk hier alvast het mooie hotel-restaurant

Ons verhaal

Hoe zijn wij bij ‘t Zwanemeer begonnen?

Wij kregen in 2021 de kans om hotel-restaurant ’t Zwanemeer over te nemen. Daar hoefden we niet lang over na te denken. Vanwege onze gedeelde passie voor de horeca en onze ondernemingsgeest, wilden we dit avontuur graag aangaan. Zo gezegd, zo gedaan: we verkochten onze (net aangekochte) woning en vertrokken richting Gieten. Het begin van een geweldige tijd vol onvergetelijke momenten.

Waarom dan de beslissing om te stoppen?

We hebben de afgelopen jaren onze ziel en zaligheid in ’t Zwanemeer gestopt. Hier hebben we enorm van genoten en we koesteren alle fijne momenten. Mooie gesprekken met gasten, veel blije gezichten, een fantastisch team om ons heen… We kunnen oprecht zeggen dat ’t Zwanemeer ons heel veel moois gebracht heeft.

In deze periode hebben we ook ontdekt wat we nog meer belangrijk vinden. En dat we de ruimte willen hebben om andere dromen en ideeën verder te onderzoeken. Dat is voor ons niet te combineren met het runnen van een hotel-restaurant. 

Daar komt bij dat we onze oude woonomgeving missen. We vinden Gieten en het omliggende gebied prachtig en we zijn heel gastvrij ontvangen. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Dit is alleen niet de plek waar we ons het meest thuis voelen. We willen graag weer dichter bij onze familie en vrienden gaan wonen. Terug naar de vertrouwde omgeving.

Waarom een nieuwe eigenaar?

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer bestaat al sinds 1976 en is een begrip in Gieten en omstreken. We merken ook dat er behoefte is aan een horecagelegenheid in het dorp. Daarnaast komen er veel bezoekers vanuit het hele land om van deze mooie omgeving te genieten. Het zou dus fantastisch zijn als het hotel-restaurant verder kan gaan onder een andere eigenaar. Alles is aanwezig om het hotel-restaurant succesvol te runnen.

Ben jij wie wij zoeken?

Reageer dan snel en start jouw droom zoals wij dat deden!


Veel tevreden gasten gingen je al voor