Sfeervol restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld? Hotel‑restaurant ’t Zwanemeer is een uitstekende locatie voor een heerlijke lunch of diner. Wij bieden een gezellige, gastvrije plek voor het hele gezin. Naast lunchen of dineren, kun je bij ons ook overnachten.

De natuur in vanuit een restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer ligt prachtig gesitueerd in Gieten, nabij natuurgebied Gasselterveld. De omgeving leent zich voor tal van activiteiten. Je kunt hier wandelen door de uitgestrekte bossen of per fiets de omgeving verkennen. Voor hotelgasten is het mogelijk om bij ons een elektrische fiets te huren.

 

Zoek verkoeling op een warme zomerda

Gasselterveld is een recreatiegebied gelegen op de Hondsrug. In dit adembenemende stukje natuur vind je de zwemplassen ’t Nije Hemelriek en het Gasselterveld. Deze recreatieplassen liggen tussen de bomen en zijn uniek in hun soort. Het helderblauwe water en prachtige strand maken dat het hier op een zomerdag goed toeven is. Afkoelen op ons terras met een heerlijk koud drankje kan natuurlijk ook.

 

Restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld

In ons restaurant kun je genieten van een overheerlijke maaltijd. Wil je een lichte lunch of juist een uitgebreid diner? Onze menukaart biedt voor elk wat wils. Een zalige high tea met zoete en hartige lekkernijen is eveneens een aanrader. Het is bovendien mogelijk met de hele familie bij ons te dineren. Wij kunnen een diner voor een groep tot 30 personen verzorgen.

 

Overnachten bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer

Houd je van natuur, rust en ruimte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons huiselijke hotel voel je je al snel thuis. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben één- en tweepersoonskamers, bijna allemaal op de begane grond. Je trouwe viervoeter is bij ons trouwens evengoed welkom.

Heb je genoten van een dag in het mooie Drentse landschap? Dan verwelkomen we je daarna graag in ons restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl