Restaurant tussen Groningen en Emmen

’t Zwanemeer is een restaurant tussen Groningen en Emmen. Heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer staan hier voorop. Wij bevinden ons in het Drentse dorp Gieten op de Hondsrug. Tijdens een verblijf in het noorden van het land is ’t Zwanemeer de ideale eetgelegenheid. Je kunt er lunchen en dineren of gewoon een lekker drankje doen op het terras.

Twee trekpleisters in Groningen en Drenthe

Als je Noordoost-Nederland wilt verkennen, mag je de stad Groningen zeker niet overslaan. In de gezellige binnenstad kun je shoppen of het Groninger Museum bezoeken. Wil je op een gegeven moment even iets heel anders? Rijd dan bijvoorbeeld via de Hunebed Highway richting Emmen. Hier vind je dieren- en attractiepark Wildlands en het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Precies halverwege tussen Groningen en Emmen, ligt het gezellige brinkdorp Gieten. Hier kun je een smakelijke tussenstop maken bij ’t Zwanemeer. Ons restaurant is slecht 3 tot 4 minuutjes rijden vanaf de N33/N34.

 

Waarom dit restaurant tussen Groningen en Emmen een aanrader is

Bij ’t Zwanemeer is iedereen welkom. Met een lunchkaart, dinerkaart én een kindermenu is er voor elk wat wils. Vegetariërs kunnen hun hart ophalen, onze kaart biedt namelijk een verscheidenheid aan vegetarische gerechten. Een lekker broodje of een driegangenmenu zijn ook mogelijk.

Bij ’t Zwanemeer kun je evengoed terecht met een groter gezelschap. Als je een familiedag, vriendinnenuitje of verjaardag op stapel hebt staan: reserveer gerust bij ons. Wij verzorgen een uitgebreide lunch voor groepen vanaf tien personen. Een diner voor maximaal dertig personen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Overnachten bij ’t Zwanemeer

Naast lunchen en dineren, kun je ook bij ’t Zwanemeer blijven slapen. Wij hebben meerdere een- en tweepersoons hotelkamers beschikbaar. Heel handig wanneer je via de N33/N34 op doorreis bent en tussendoor ergens wilt overnachten. Of als je extra lang van het mooie Hondsruggebied wilt genieten natuurlijk.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl