Restaurant tussen Assen en Veendam

’t Zwanemeer is een gezellig en gastvrij restaurant tussen Assen en Veendam. Ons hotel-restaurant ligt prachtig gesitueerd in het bosrijke dorp Gieten. Vanaf de N33 tussen Assen en Veendam is het slechts vijf à zes minuten rijden. Wij zijn dus gemakkelijk bereikbaar en bovendien zeven dag per week geopend.

Restaurant ’t Zwanemeer biedt voor ieder wat wils. Je kunt bij ons komen genieten van een heerlijke lunch of diner. Wij serveren ook een high tea met diverse zoete en hartige hapjes. Voor de kinderen hebben wij een speciale menukaart. Wij houden daarnaast graag rekening met allergieën of dieetwensen.

Familiediner in ons restaurant tussen Assen en Veendam

 Wil je met een groep een hapje eten in ons restaurant tussen Assen en Veendam? Ook dan zijn jullie bij ’t Zwanemeer van harte welkom. Wij kunnen een lunch of een diner organiseren voor een groep tot wel veertig personen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ons doel is het creëren van een relaxte sfeer, zodat iedereen zich thuis voelt.

’t Zwanemeer als vergaderlocatie

 Hotel-restaurant ’t Zwanemeer leent zich perfect als vergaderlocatie. Wij bieden een zaaltje aan met plek voor circa dertig personen. Deze sfeervolle ruimte is per dagdeel te boeken. Uiteraard is het eveneens mogelijk om te blijven lunchen of dineren.

Activiteiten in de omgeving

 Een bezoek aan hotel‑restaurant ’t Zwanemeer is uitstekend te combineren met een leuke activiteit. In de uitgestrekte bossen kan je heerlijk wandelen of fietsen. In de zomer is het bovendien goed toeven bij de nabijgelegen recreatieplas. De warme zomerdag kan vervolgens worden afgesloten met een heerlijk koel drankje op ons terras.

Overnachten bij een hotel-restaurant tussen Assen en Veendam

 Hotel-restaurant ’t Zwanemeer is de perfecte plek voor liefhebbers van rust en ruimte. Ons hotel is gezellig en huiselijk. Wij hebben zowel een- als tweepersoonskamers, grotendeels op de begane grond. Onze overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet.

Wij kijken ernaar uit je te ontvangen in ons gezellige restaurant tussen Assen en Veendam.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl