Restaurant maandag open Drenthe

Is er een restaurant op maandag open in Drenthe? Jazeker! Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je zeven dagen per week aanschuiven voor een maaltijd. Een lekkere lunch, heerlijk diner of alleen een kopje koffie: we ontvangen je graag.

Uit eten wanneer jij dat wilt

Of het nu maandag, vrijdag of zondag is, uit eten is altijd een goed idee. Toch zijn veel restaurants op maandag gesloten. En op dinsdag ook trouwens. Zo niet ’t Zwanemeer. Onze koks staan zeven dagen per week klaar om iets smakelijks op tafel te zetten. Óók buiten de vakanties. Schuif dus aan wanneer jij dat wilt.

 

Volop variatie: vlees, vis, vegetarisch

Zowel voor de lunch als het diner heb je bij ons een zeer uitgebreide keus. De gevarieerde menukaart biedt allerlei lekkers voor vlees- en visliefhebbers. Uiteraard hebben we eveneens verschillende vegetarische opties. Soepen, salades, schnitzel of saté, er is voor elk wat wils. Bovendien staat er elke week een wisselend visgerecht op het menu.

Bij ’t Zwanemeer willen we onze gasten zoveel mogelijk laten genieten van de streek. Om die reden ontvangen we onze producten grotendeels van lokale leveranciers. Ons brood wordt bijvoorbeeld gemaakt door een bakker uit de buurt. Daarnaast werken we samen met een regionale slager en vishandel. Eerlijk, duurzaam en vers, daar gaan we voor.

 

Op maandag uit eten met de kids

Met kinderen kun je in Drenthe evengoed gewoon op maandag uit eten gaan. Wij hebben een speciaal kindermenu samengesteld voor onze jongste gasten. De snackfans kunnen bijvoorbeeld kiezen voor klassieke toppers als een frikandel of kroket. Kipnuggets vallen eveneens vaak in de smaak. Voor de zoetekauwen hebben we heerlijke pannenkoeken met diverse toppings. Een ijsje toe is de perfecte afsluiter.

 

Restaurant maandag open Drenthe: kom naar ’t Zwanemeer

Welke dag van de week het ook is, bij ’t Zwanemeer zit je altijd goed. Neem plaats in ons gezellige restaurant en geniet. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag…

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl