Restaurant Kerstmis Noord-Nederland

Restaurant Kerstmis Noord-Nederland: kom genieten bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer in het Drentse dorp Gieten.

Ontspannen genieten in ons sfeervolle restaurant

Kerst is voor velen een periode die in het teken staat van gezelligheid en lekker eten. Krijg je bij het idee van het voorbereiden van ingewikkelde maaltijden al last van kerststress? Dat is helemaal niet nodig. Laat het koken maar aan ons over en laat je verwennen bij restaurant ’t Zwanemeer.

’t Zwanemeer is in december geheel in kerstsferen gehuld, met leuke decoratie en gezellige kerstverlichting. Bovendien kun je rond de kerstdagen naast de reguliere kaart kiezen voor speciale kerstgerechten. Wij serveren voor ieder wat wils en ook aan de kinderen wordt gedacht.

Of je nu met z’n tweeën wil komen of met de hele familie: bij ons is veel mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Reserveren kan gemakkelijk via onze website.

Restaurant Kerstmis Noord-Nederland: beleef de kerstsfeer bij ’t Zwanemeer

 Hotel‑restaurant ’t Zwanemeer ligt prachtig gesitueerd in het dorpje Gieten, op de Hondsrug in Drenthe. De omgeving bestaat uit schilderachtige dorpjes met verlichte rietgedekte boerderijen. Deze vormen een prachtig decor voor de vele kerstmarkten die in Drenthe worden georganiseerd.

De omgeving leent zich ook uitstekend voor een winterse wandeling of fietstocht. De bossen en natuurgebieden zijn wonderschoon. Hier komt een mens echt tot rust. Na een fijne dag in de buitenlucht, smaakt het kerstdiner bij ’t Zwanemeer extra goed.

Overnachten met kerst in de Drentse natuur

Wil je er in de kerstvakantie even lekker tussenuit in eigen land? Kom dan overnachten in ons sfeervol versierde hotel. Je kunt na het kerstdiner dan lekker lang natafelen. Én je hoeft ’s avonds niet meer de kou in om naar huis te rijden. Wij bieden in ons knusse hotel zowel een- als tweepersoonskamers aan. Uiteraard kan je na een overnachting genieten van een ontbijtbuffet.

Restaurant Kerstmis Noord-Nederland: wij heten je met kerst graag van harte welkom in ’t Zwanemeer.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl