Restaurant kerst Aa en Hunze

Restaurant kerst Aa en Hunze? Bij ’t Zwanemeer in Gieten geniet je van heerlijke gerechten in op-en-top kerstsfeer. En daar hoef je zelf geen seconde voor in de keuken te staan. Beleef een onvergetelijke en smaakvolle kerst in ons restaurant.

Stressvrij genieten

Het kerstdiner bereiden: de een houdt ervan, de ander moet er niet aan denken. Gelukkig kun je er ook voor kiezen om met kerst in een restaurant te eten. Daarmee is uren zwoegen in de keuken om een kerstmaal klaar te maken verleden tijd.

Bij ’t Zwanemeer hoef je alleen maar plaats te nemen, te ontspannen en te genieten. Bovendien hoef je achteraf zelf niets op te ruimen. Én geen boodschappen te doen voor het kerstdiner. Dat scheelt dus ook in de winkel een hoop kerststress.

Nog een extra voordeel van eten in een restaurant? Er is ruimte genoeg voor de hele familie. De feestdagen zijn immers hét moment om met je familieleden samen te zijn. En doordat je zelf geen maaltijd hoeft te bereiden, hebben jullie alle tijd voor elkaar. Nog meer gezelligheid dus.

 

Zalige gerechten in optimale kerstsfeer

Bij ’t Zwanemeer in de gemeente Aa en Hunze worden je smaaksensoren uitgebreid geprikkeld. We serveren de meest heerlijke gerechten met voor ieder wat wils. Hierbij houden we uiteraard rekening met dieetwensen. Ons enthousiaste team doet er alles aan om jullie een fantastische avond te geven.

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstversiering. Ons restaurant is daarom stijlvol voorzien van lichtjes en andere kerstdecoratie. Dompel je onder in de gezellige kerstsfeer terwijl je geniet van een zalig kerstdiner.

 

Restaurant kerst Aa en Hunze: reserveer op tijd

Ook in de aanloop naar kerst beleef je het kerstgevoel in ons restaurant. Je kunt dus bijna de hele decembermaand een graantje meepikken van de kerstsfeer bij ’t Zwanemeer. Tip: reserveer op tijd een tafeltje, want het kan hard gaan in deze periode. We kijken uit naar je komst.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl