Restaurant in bosrijke omgeving

Op zoek naar een restaurant in bosrijke omgeving? Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je fantastisch eten vlak bij mooie natuurgebieden. Een fijne dag in de buitenlucht combineer je dus gemakkelijk met een lekkere maaltijd.

Een smakelijke onderbreking

Drenthe barst van de prachtige natuur. Bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennetjes: er is van alles te zien en te beleven. Plan bijvoorbeeld een bezoekje aan de mooie Boswachterij Gieten-Borger. Naast wandelen en fietsen, kun je hier ook verkoeling zoeken bij zwemplas ’t Nije Hemelriek. Het on-Nederlandse blauwe water van deze speelvijver zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.

’t Zwanemeer ligt in het centrum van Gieten, langs verschillende wandel- en fietsroutes. Ons restaurant is dus de ideale plek voor een smakelijke onderbreking van je toer.

Schuif ‘s middags bij ons aan voor een kop koffie of een heerlijke lunch. Van broodjes tot salades en soep: aan keus is geen gebrek. Voor de gasten met grote trek bieden we bovendien verschillende warme gerechten. Zo heb je weer een stevige bodem om je ontdekkingstocht door Drenthe te vervolgen.

 

Uitgebreide menukaart vol lekkernijen

Ook ’s avonds kun je bij ’t Zwanemeer zalige smaken proeven. We maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit de streek. Ons brood wordt bijvoorbeeld gemaakt door een lokale bakker. Daarnaast werken we samen met een slager en een visleverancier uit de regio. Eerlijke, verse ingrediënten, dát vinden we belangrijk.

Ons gerenoveerde restaurant in bosrijke omgeving heeft een huiselijke, knusse sfeer. Nadat je hebt plaatsgenomen, is het tijd om te ontspannen. De uitgebreide menukaart bevat allerlei lekkernijen waarmee je zelf een fantastische driegangenmenu kunt samenstellen. Uiteraard houden we daarbij rekening met vegetariërs of andere dieetwensen. Kinderen zijn bij ’t Zwanemeer trouwens evengoed van harte welkom.

Nog zin in wat beweging na het eten? Ons hotel-restaurant ligt op loopafstand van het mooie Zwanemeerbos. Maak hier in alle rust een fijne avondwandeling, terwijl de zon achter de bomen verdwijnt.

 

Restaurant in bosrijke omgeving: genieten in Gieten

Voor een restaurant in een bosrijke omgeving zit je goed bij ’t Zwanemeer. Geniet van heerlijk eten, een sfeervolle ruimte en personeel dat met plezier voor je klaarstaat.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl