Restaurant dinsdag open Drenthe

Restaurant dinsdag open Drenthe: kom naar ’t Zwanemeer in Gieten! Wij zijn zeven dagen per week geopend voor iedereen die een hapje wil eten. Of alleen een kopje koffie wil drinken natuurlijk. Bij ’t Zwanemeer zit je altijd goed.

Uit eten op dinsdag? Wél bij ’t Zwanemeer!

Je hebt het misschien weleens meegemaakt: je hebt wat te vieren op een dinsdag en wilt lekker uit eten. Of je hebt gewoon zin om naar een restaurant te gaan, toevallig op een dinsdag. Moet kunnen, toch? Hoewel… Zo makkelijk is dat niet altijd; veel restaurants zijn namelijk op dinsdag gesloten. Dat geldt niet voor ’t Zwanemeer. Bij ons kun je elke dag van de week terecht voor een heerlijke maaltijd.

Of je nu wilt lunchen of uitgebreid wilt dineren, we ontvangen je graag. Ons enthousiaste team staat klaar om jou te laten genieten van de lekkerste creaties. Van broodjes en salades tot biefstuk en wisselende visgerechten. Voor vegetariërs is er uiteraard evengoed een ruime keus.

Groepen vanaf 12 personen kunnen bij ons bovendien kiezen voor een speciaal driegangenmenu. Elke gang bevat verschillende opties, met voor elk wat wils. Zo wordt je verjaardags- of jubileumetentje ook op dinsdag een groot succes.

Restaurant dinsdag open Drenthe tijdens je vakantie

Drenthe is een fantastische plek om vakantie te vieren. De prachtige natuur en talloze bezienswaardigheden maken van Gieten en omgeving een ideale uitvalsbasis. Bij ’t Zwanemeer sluit je een dag vol Drentse avonturen af met een verrukkelijk diner. Of het nou maandag, dinsdag, zaterdag of zondag is. Of alle dagen ertussenin natuurlijk.

Ook tijdens een vakantie met kinderen is hotel-restaurant ’t Zwanemeer een aanrader. We hebben een speciaal kindermenu samengesteld dat zeker in de smaak zal vallen. Hierop staan natuurlijk klassiekers als friet met een kroket of frikandel. Daarnaast kunnen de kids onder meer kiezen voor pannenkoeken of een kleine kippendijsaté. Dat wordt smullen.

Kom genieten bij ‘t Zwanemeer

Bij ’t Zwanemeer kun je elke dag van de week rekenen op een warm welkom. Ontdek het zelf!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl