Overnachten Zuidlaardermarkt

Overnachten Zuidlaardermarkt: vlak bij Zuidlaren vind je het gezellig hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten. Hier ben je verzekerd van een nette kamer, een heerlijke bed en gastvrije mensen. Boek snel, want de derde dinsdag van oktober komt rap dichterbij.

Mis niets van de gezelligheid

Heb je een bezoek aan de Zuidlaardermarkt op de planning staan? Heel begrijpelijk, want de grootste paardenmarkt van Europa is een echte belevenis. De vier kilometer lange warenmarkt, grote kermis en gezellige kroegjes trekken elk jaar vele mensen. Uit Nederland én uit het buitenland.

Door deze enorme populariteit zijn de hotels in Zuidlaren snel volgeboekt. Gelukkig zijn er in de omgeving nog talloze andere opties. Hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten ligt op ongeveer 15 minuten rijden met de auto. Ook met een (elektrische) fiets kun je prima heen en weer. Zo kun je binnen no time genieten van de gezelligheid op de markt.

 

Overnachten Zuidlaardermarkt: comfortabele kamers

Bij ’t Zwanemeer overnacht je op een prachtige plek in de buurt van Zuidlaren. Wij beschikken over meerdere een- en tweepersoonskamers, grotendeels op de begane grond.

Tijdens je verblijf kun je genieten van een huiselijke sfeer en een heerlijk ontbijt. En nog een extra voordeel: je hebt bij ons geen last van alle feest- en kermisgeluiden. Een gezellige dag op de markt kun je dus in alle rust afsluiten.

 

Geniet van de markt én de mooie omgeving

Het brinkdorp Gieten ligt in het mooie Hondsruggebied in Drenthe. Naast de Zuidlaardermarkt, kun je hier nog veel andere dingen zien en doen. Zo ligt ‘t Zwanemeer langs verschillende fiets- en wandelroutes door de bosrijke omgeving. Ons hotel is daarom een ideale uitvalsbasis voor leuke ontdekkingstochten in de Drentse natuur.

De maand oktober is een fantastisch moment om buiten te genieten van alle herfsttaferelen. Wandel of fiets bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Zwanemeerbos. Hier geniet je niet alleen van herfstkleuren en paddenstoelen, maar vind je ook historische grafheuvels. Een wandeling door de toppen van de bomen op het Boomkroonpad is eveneens een aanrader.

 

Overnachten Zuidlaardermarkt bij ’t Zwanemeer

Of je nu enkel de Zuidlaardermarkt wilt bezoeken of tevens de omgeving wilt ontdekken: bij ’t Zwanemeer zit je altijd goed. Zien we je snel?

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl