Hotel Zwanenmeer
  •   Sinds 1976
  •   Prachtig landschap
  •   Familievriendelijk
  •   Veel activiteiten

Over Hotel Restaurant 't Zwanemeer

Het hotel en restaurant is opgericht, in 1976
Sinds 1976 bestaat hotel- restaurant ’t Zwanemeer maar sinds 1 mei 2021 zijn Peter Jan en Jarno de nieuwe uitbaters. Peter Jan heeft meer dan 10 jaar horeca ervaring en Jarno komt uit de detailhandel, samen zijn wij een nieuw avontuur aangegaan.

Ons doel is om iedereen zich thuis te laten voelen, een relaxte sfeer neer te zetten en onze gasten naar tevredenheid te behandelen.

Neem contact op


Heeft u eerst nog vragen over de kamer, of wilt u andere informatie?
Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op:

Vragen
Wandelen

Wandelen

Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandelingen maken, door de bossen, over de Hondsrug, het Geopark enz. Verblijft u in ons hotel en wilt u meer informatie over leuke wandelpaden, vraag het ons gerust!
Meer info
Fietsroutes

Fietsroutes

Rond Gieten is een prachtig netwerk van fietspaden in een bosrijke omgeving.
Deze fietsroutes bevatten knooppunten en beborde routes. De fietsroutes zijn verkrijgbaar in het hotel. Vraag ons er gerust naar!
Meer info
Geopark

Geopark

Geopark de Hondsrug vertelt het verhaal van wat natuur en mens er samen van gemaakt hebben. De expeditiegidsen zijn verkrijgbaar in het hotel, waarin u heel veel achtergrondinformatie kunt vinden.
Meer info

Genoeg te doen!

Een gebied vol activiteiten
Na een wandeling of fietstocht even lekker bijkomen onder het genot van een kop koffie of een lekker koud drankje. Ons terras  is gelegen aan een toeristische fietsroute. ’s Zomers heerst er dan ook altijd een gezellige drukte op het terras. Ons hotel in Gieten beschikt over een afsluitbare fietsenstalling en is zeer gunstig gelegen t.o.v. Groningen, Veendam, Assen en Emmen
Meer info
www.hotelzwanemeer.nl - 2022