Hotel Zwanenmeer
  •   Sinds 1976
  •   Prachtig landschap
  •   Familievriendelijk
  •   Veel activiteiten

Gieten, rustpunt in Drenthe, in een geweldige omgeving

In Gieten en omgeving zal u zich niet snel vervelen
De uitgestrekte bossen, w.o. het wandelbos "Zwanemeer" met zandver- stuivingen en de vele bezienswaardigheden zijn zeer de moeite waard. De bekende recreatieplas "'t Nije Hemelriek" is plezier voor het hele gezin. Op de fiets door de omgeving!

Een netwerk van verharde fietspaden garanderen u optimaal fietsgenot en voert u langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met de auto kunt u de bekende "Hondsrugroute" volgen, waarin ook Gieten opgenomen is. Voor vissers zijn er diverse goede mogelijkheden, o.a. in het Zwanemeer.
Wandelen

Wandelen

Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandelingen maken, door de bossen, over de Hondsrug, het Geopark enz. Verblijft u in ons hotel en wilt u meer informatie over leuke wandelpaden, vraag het ons gerust!
Meer info
Fietsroutes

Fietsroutes

Rond Gieten is een prachtig netwerk van fietspaden in een bosrijke omgeving.
Deze fietsroutes bevatten knooppunten en beborde routes. De fietsroutes zijn verkrijgbaar in het hotel. Vraag ons er gerust naar!
Meer info
Geopark

Geopark

Geopark de Hondsrug vertelt het verhaal van wat natuur en mens er samen van gemaakt hebben. De expeditiegidsen zijn verkrijgbaar in het hotel, waarin u heel veel achtergrondinformatie kunt vinden.
Meer info
Windmolen

Meer activiteiten

Actuele en doorlopende activiteiten in de buurt. Breng eens een bezoek aan Drenthe de prachtige natuur, fietspaden, dorpjes of het nieuwe museum in Assen.
Meer info
www.hotelzwanemeer.nl - 2022