Nieuws berichten VAN ‘T ZWANEMEER

Sinds 1976 bestaat hotel- restaurant ’t Zwanemeer maar sinds 1 mei 2021 zijn Peter Jan en Jarno de nieuwe uitbaters. Peter Jan heeft meer dan 10 jaar horeca ervaring en Jarno komt uit de detailhandel, samen zijn wij een nieuw avontuur aangegaan.

Ons doel is om iedereen zich thuis te laten voelen, een relaxte sfeer neer te zetten en onze gasten naar tevredenheid te behandelen.

Hotel Nieuws

Hotel Hondsrug Drenthe

Hotel Hondsrug Drenthe: bij ’t Zwanemeer in Gieten overnacht je comfortabel en gezellig op een prachtige plek. Uitstekende bedden, een huiselijke sfeer en heerlijk eten, dat kun je bij ons verwachten. En het fantastische Drentse landschap natuurlijk.

Hotel in Gieten

Ben je op zoek naar een echt leuk hotel in Gieten? Je bent van harte welkom bij hotel ’t Zwanemeer in Drenthe. De locatie bij uitstek voor een topvakantie met veel plezier. De gastvrije uitbaters kijken uit naar je komst.

Hotel kerst Drenthe

Hotel kerst Drenthe? Bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten verblijf je in een knusse en huiselijke sfeer. Geniet bij ons van de kerstgezelligheid én alle leuke activiteiten in de mooie omgeving.

Hotel TT Circuit Assen

Hotel TT Circuit Assen? Daarvoor ben je bij ’t Zwanemeer in Gieten op de goede plek. Je vindt ons gezellige hotel op slechts 15 minuten rijden van de Drentse hoofdstad. Tip: wees er snel bij, want in deze periode is alles razendsnel volgeboekt. Mis de boot (en de motoren) dus niet.

Hotel voorjaarsvakantie Drenthe

Hotel voorjaarsvakantie Drenthe? Bij ’t Zwanemeer in Gieten geniet je van een huiselijke sfeer, goed eten en mooie natuur. In dit gezellige hotel beleef je een heerlijk verblijf op de mooie Drentse Hondsrug.

Hotel Zuidlaardermarkt

Hotel Zuidlaardermarkt: ’t Zwanemeer in Gieten is een gezellige accommodatie op ongeveer een kwartier van Zuidlaren. Zo sta je dus in een mum van tijd tussen de kraampjes en de paarden. En kun je ’s avonds in alle rust bijkomen van een enerverende dag. Heb jij de derde dinsdag van oktober al vrijgehouden?

Restaurant Nieuws

Restaurant dinsdag open Drenthe

Restaurant dinsdag open Drenthe: kom naar ’t Zwanemeer in Gieten! Wij zijn zeven dagen per week geopend voor iedereen die een hapje wil eten. Of alleen een kopje koffie wil drinken natuurlijk. Bij ’t Zwanemeer zit je altijd goed.

Restaurant in bosrijke omgeving

Op zoek naar een restaurant in bosrijke omgeving? Bij ’t Zwanemeer in Gieten kun je fantastisch eten vlak bij mooie natuurgebieden. Een fijne dag in de buitenlucht combineer je dus gemakkelijk met een lekkere maaltijd.

Restaurant in de buurt van Hunebed Highway N34

Op zoek naar een restaurant in de buurt van Hunebed Highway N34? Kom dan zeker naar ’t Zwanemeer in Gieten. Heerlijk eten, gastvrije mensen en een huiselijke sfeer, dat kun je bij ons verwachten. Ervaar het zelf.

Sfeervol restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant in de buurt van natuurgebied Gasselterveld? Hotel‑restaurant ’t Zwanemeer is een uitstekende locatie voor een heerlijke lunch of diner. Wij bieden een gezellige, gastvrije plek voor het hele gezin.Naast lunchen of dineren, kun je bij ons ook overnachten.

Restaurant kerst Aa en Hunze

Restaurant kerst Aa en Hunze? Bij ’t Zwanemeer in Gieten geniet je van heerlijke gerechten in op-en-top kerstsfeer. En daar hoef je zelf geen seconde voor in de keuken te staan. Beleef een onvergetelijke en smaakvolle kerst in ons restaurant.

Veel tevreden gasten gingen je al voor