Hotel Zwanenmeer
  •   Sinds 1976
  •   Prachtig landschap
  •   Familievriendelijk
  •   Veel activiteiten

Kerstdiner restaurant Drenthe

Kerstdiner restaurant Drenthe? Kom naar ’t Zwanemeer in Gieten voor een onbezorgde kerst boordevol gezelligheid en smaak. Ons enthousiaste team staat klaar om jullie een fantastische avond te geven, zónder kerststress.

Beleef een ontspannen Kerstmis

De feestdagen vormen voor veel mensen een van de leukste periodes van het jaar. Het roept alleen ook de vraag op wat je dit keer met kerst gaat doen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een uitgebreid kerstdiner te maken. Óf je trakteert jezelf op een heerlijke kerstmaaltijd bij ’t Zwanemeer.

Wij doen er alles aan om jou en je dierbaren een geweldige Kerstmis te bezorgen. Een kerst waarbij je volledig kunt ontspannen en genieten. Onze koks toveren met liefde de ene na de andere lekkernij voor jullie op tafel. En daar hoef je zelf geen minuut voor in de keuken te staan. En achteraf hoef je trouwens ook niets op te ruimen. Ideaal!

Kerstdiner restaurant Drenthe: gevarieerd genieten

Rond de kerstdagen serveren we bij ’t Zwanemeer verschillende aanvullende gerechten. Nog meer lekkers om uit te kiezen dus. Ons speciale kerstmenu bevat zalige klassiekers, passend bij de tijd van het jaar. Elke gang biedt verschillende opties. Uiteraard houden we daarbij rekening met zowel vegetariërs als vlees- en visliefhebbers.

Terwijl je geniet van alle heerlijke smaken, word je volop omringd door kerstgezelligheid. Een vrolijk fonkelende kerstboom, mooie decoraties verspreid door het restaurant, een kerstmast voor de deur. Aan sfeervolle versiering is geen gebrek. Ervaar een op-en-top kerstsfeer bij ’t Zwanemeer.

Kerst in Drenthe bij ‘t Zwanemeer

Een kerstdiner bij ’t Zwanemeer kun je goed combineren met een activiteit in de Drentse natuur. Maak bijvoorbeeld eerst een winterse wandeling door het nabijgelegen Zwanemeerbos, enkele minuutjes van ons restaurant.

Dit mooie natuurgebied geeft een kijkje in het verleden dankzij de tientallen overgebleven grafheuvels. De waterplas ‘het Zwanemeer’ is eveneens een pareltje. Na afloop kom je bij ons opwarmen met een lekker drankje en een verrukkelijk diner.

Ga je na het eten liever niet meer de winterse kou in? Overnachten bij ’t Zwanemeer kan evengoed. Wij beschikken over nette een- en tweepersoonskamers met uitstekende bedden en televisie op de kamer. Je kerstdiner bij een restaurant in Drenthe breid je eenvoudig uit naar een meerdaags kerstverblijf. Zo kom je zeker ontspannen de kerstdagen door.

www.hotelzwanemeer.nl - 2022