Hotel Zwanenmeer
  •   Sinds 1976
  •   Prachtig landschap
  •   Familievriendelijk
  •   Veel activiteiten

Overnachten tijdens TT Assen

Overnachten tijdens TT Assen? 
Hotel Zwanemeer in Gieten is op slechts 15 minuten afstand van het circuit en ideaal bereikbaar. Wees er snel bij want veel hotels zijn al volgeboekt tijdens deze periode.
TT Assen

Dit evenement is een jaarlijkse race op het circuit van Assen. Veel motorsport liefhebbers komen hier op af en na de tijd is er een gezellig feest. De TT is een algemeen begrip in Drenthe en dit mag u dus zeker niet missen als u in de buurt hiervan bent.
Overnachten

Tijdens de TT kunt u een gezellige en leuke hotelkamer bij ons boeken. We zitten op 15 minuten afstand van het circuit en wij zijn makkelijk bereikbaar.

 Boek hier direct uw kamer
Wandelen
Wandelen

Wandelen

Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandelingen maken, door de bossen, over de Hondsrug, het Geopark enz. Verblijft u in ons hotel en wilt u meer informatie over leuke wandelpaden, vraag het ons gerust!
Meer info
Fietsroutes

Fietsroutes

Rond Gieten is een prachtig netwerk van fietspaden in een bosrijke omgeving.
Deze fietsroutes bevatten knooppunten en beborde routes. De fietsroutes zijn verkrijgbaar in het hotel. Vraag ons er gerust naar!
Meer info
Geopark

Geopark

Geopark de Hondsrug vertelt het verhaal van wat natuur en mens er samen van gemaakt hebben. De expeditiegidsen zijn verkrijgbaar in het hotel, waarin u heel veel achtergrondinformatie kunt vinden.
Meer info
Windmolen

Meer activiteiten

Actuele en doorlopende activiteiten in de buurt. Breng eens een bezoek aan Drenthe de prachtige natuur, fietspaden, dorpjes of het nieuwe museum in Assen.
Meer info
www.hotelzwanemeer.nl - 2022