Hotel Zuidlaren

Hotel Zuidlaren? Op ongeveer 15 minuten rijden vind je het gezellige en huiselijke ’t Zwanemeer in Gieten. Vanaf ons hotel ben je in no time in Zuidlaren of in de omringende natuur. Ook tijdens de Zuidlaardermarkt is ’t Zwanemeer de ideale plek voor een overnachting. Ontdek het zelf.

Overnachten in de buurt van Zuidlaren

Het brinkdorp Zuidlaren is vanwege Berend Botje en het vele groen een geliefde vakantiebestemming. Ook rond de derde dinsdag van oktober trekken vele bezoekers richting dit Drentse dorp. De Zuidlaardermarkt is namelijk al tientallen jaren een populair evenement voor mensen uit heel Europa. Het kan in deze periode daardoor lastig zijn een slaapplaats in het dorp te vinden. Hotels zitten vaak al snel volgeboekt.

Gelukkig kun je er ook voor kiezen om te overnachten in de buurt van Zuidlaren. In Gieten bijvoorbeeld. Bij hotel ’t Zwanemeer zijn verschillende een- en tweepersoonskamers, grotendeels op de begane grond. Je verblijft bij ons in een ontspannen en huiselijke sfeer. En nog een extra voordeel: na een drukke Zuidlaardermarkt-dag, kun je bij ons bijkomen zónder kermisgeluiden om je heen.

 

Ontdek het mooie Hondsruggebied

Naast Zuidlaren, zijn ook de omringende plaatsen echte pareltjes waar veel te ontdekken is. Zo heeft Gieten een rijke historie en bevindt het zich midden in het prachtige Hondsruggebied. Hotel-restaurant ’t Zwanemeer is de ideale uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de mooie omgeving.

Op loopafstand van ons hotel vind je bijvoorbeeld het mooie Zwanemeerbos. Een wandeling door dit bos voert je langs tientallen grafheuvels en het prachtige Zwanemeer. Ook een aanrader is het nabijgelegen Boomkroonpad, waar je letterlijk tussen de boomtoppen loopt.

Heb je zin in een frisse duik? Ga dan zeker naar recreatieplas ’t Nije Hemelriek. Het voelt haast alsof je op een tropische bestemming vertoeft, vanwege het on-Nederlandse blauwe water. Voor de kids is het hier ook een waar paradijs. Ze kunnen urenlang zandkastelen bouwen en zich uitleven op de speeltoestellen.

 

Hotel Zuidlaren: kom naar ‘t Zwanemeer

Voor een slaapplaats vlak bij Zuidlaren zit je bij hotel ’t Zwanemeer helemaal goed. Ons enthousiaste en gastvrije team staat klaar om je een fantastisch verblijf te geven.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl