Hotel Zuidlaardermarkt

Hotel Zuidlaardermarkt: ’t Zwanemeer in Gieten is een gezellige accommodatie op ongeveer een kwartier van Zuidlaren. Zo sta je dus in een mum van tijd tussen de kraampjes en de paarden. En kun je ’s avonds in alle rust bijkomen van een enerverende dag. Heb jij de derde dinsdag van oktober al vrijgehouden?

Genieten op de markt, bijkomen in ‘t Zwanemeer

Een warenmarkt van vier kilometer, een uitgebreide kermis, de grootste paardenmarkt van Europa. De Zuidlaardermarkt is een begrip. Niet voor niets komen de bezoekers vanuit heel Europa om dit evenement mee te maken. Hotels in de buurt zitten in deze periode dan ook al snel vol. Gelukkig biedt de omgeving rond Zuidlaren eveneens fijne opties voor een overnachting.

Bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten tref je vriendelijke mensen en een huiselijke sfeer. Wij bevinden ons vlakbij de N34. Je kunt dus bijna in één rechte lijn naar Zuidlaren rijden. Op de (elektrische) fiets is de Zuidlaardermarkt eveneens goed bereikbaar.

Na een lekker ontbijt in ons restaurant, kun je in alle vroegte richting de markt vertrekken. Zo hoef je niets te missen. Een actieve dag vol vermaak sluit je vervolgens weer comfortabel af in ons hotel. Zónder alle kermis- en feestgeluiden om je heen. Wij beschikken over meerdere aangename een- en tweepersoonskamers, veelal op de begane grond.

 

Hotel Zuidlaardermarkt: gezelligheid en lekker eten

Nadat je de sfeer op de Zuidlaardermarkt hebt geproefd, proef je bij ons de lekkerste gerechten. Neem plaats in ons restaurant en laat je verrassen door de uitgebreide menukaart. Vleesliefhebbers kunnen genieten van bijvoorbeeld carpaccio, biefstuk of een royale burger. Voor fans van vis serveren we onder meer gamba’s en de wisselende ‘vis van de week’.

Vegetariërs hebben bij ons evengoed wat te kiezen. Denk aan een rijkgevulde maaltijdsalade, avocadoburger of courgette met cashewnoten. En de kids? Ook daar houden we volop rekening mee. Ons kindermenu bevat klassieke toppers als pannenkoeken en friet met een kroket of frikandel. Een ijsje toe is de kers op de taart.

 

Hotel Zuidlaardermarkt? Kom naar ‘t Zwanemeer

De Zuidlaardermarkt is een unieke belevenis voor iedereen die houdt van een gezellig dagje uit. Bij ’t Zwanemeer ben je verzekerd van een knusse en huiselijke slaapplek. We ontvangen je graag.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl