Hotel voorjaarsvakantie Drenthe

Hotel voorjaarsvakantie Drenthe? Bij ’t Zwanemeer in Gieten geniet je van een huiselijke sfeer, goed eten en mooie natuur. In dit gezellige hotel beleef je een heerlijk verblijf op de mooie Drentse Hondsrug.

Genieten op de Hondsrug

De voorjaarsvakantie is een topmoment om er lekker op uit te gaan. Met de lente in aantocht heeft de natuur veel te bieden. En voor mooie natuur ga je natuurlijk naar… Drenthe! Deze noordelijke provincie staat garant voor een geslaagd weekend of (mid)weekje weg. Zeker op de Hondsrug valt er van alles te zien en te beleven.

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer ligt in Gieten, midden in het mooie Hondsruggebied. Ons hotel is daarom de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld naar Boswachterij Gieten-Borger en dwaal over kronkelige zandpaden en langs vennen. Of wandel letterlijk tussen de toppen van de bomen op het indrukwekkende Boomkroonpad. Daarnaast zijn de talloze Drentse hunebedden een absolute aanrader.

Bij ’t Zwanemeer kunnen we je allerlei tips geven voor leuke uitstapjes in de omgeving. Ook kun je bij ons terecht voor mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. Een rustige of actieve vakantie, met of zonder kinderen: er is voor ieder wat wils.

 

Heerlijk eten, comfortabel overnachten

Na een dag in de Drentse buitenlucht kun je bij ’t Zwanemeer ontspannen bijkomen. Neem plaats in ons restaurant en geniet van de zalige gerechten die onze koks bereiden. De menukaart bevat allerlei opties voor zowel vegetariërs als vlees- en visliefhebbers. Met kinderen houden we evengoed rekening. Onze jongste gasten kunnen iets lekkers uitkiezen van ons speciale kindermenu.

’s Avonds loop je zo vanuit het restaurant naar een van onze comfortabele kamers. Wij bieden verschillende een- en tweepersoonskamers, grotendeels op de begane grond. De kamers beschikken standaard over een uitstekend bed, een televisie en een douche. Daarnaast hebben wij ook tweepersoonskamers met een bad. Tegen een kleine meerprijs zijn huisdieren eveneens welkom.

 

Hotel voorjaarsvakantie Drenthe: kom naar ‘t Zwanemeer

Twijfel niet langer en kies in de voorjaarsvakantie voor een fantastisch Drents avontuur. Vanuit hotel-restaurant ’t Zwanemeer ontdek je al het moois dat de Hondsrug te bieden heeft. Ons enthousiaste team staat voor je klaar. Zien we je snel?

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl