Hotel TT Circuit Assen

Hotel TT Circuit Assen? Daarvoor ben je bij ’t Zwanemeer in Gieten op de goede plek. Je vindt ons gezellige hotel op slechts 15 minuten rijden van de Drentse hoofdstad. Tip: wees er snel bij, want in deze periode is alles razendsnel volgeboekt. Mis de boot (en de motoren) dus niet.

Comfortabel overnachten vlak bij het circuit

Ronkende motoren, spectaculaire stunts, de geur van verbrand rubber: het is vaste prik tijdens de TT Assen. Dit sensationele evenement weet elk jaar weer vele liefhebbers te trekken. En wat is er nu fijner dan ergens in de buurt te kunnen overnachten? Hotel-restaurant ’t Zwanemeer bevindt zich op een ideale locatie, vlak bij Assen. Zo sta je ‘s ochtends dus in no time op de baan. En rol je ’s avonds ook weer vlot je bed in natuurlijk.

 

Ontspannen bij ’t Zwanemeer na een actieve dag

Bij ‘t Zwanemeer tref je comfortabele kamers, lekker eten en een huiselijk gevoel. Dat is fijn ‘thuiskomen’ na een enerverende dag op het circuit. Wij bieden eenpersoons- en tweepersoonskamers met uitstekende bedden, een televisie en een douche of bad. Onze kamers bevinden zich op de begane grond of de eerste verdieping. Deze zijn daardoor allemaal gemakkelijk bereikbaar.

Een overnachting in ons hotel is standaard inclusief ontbijt. Voordat je richting de TT-baan vertrekt, kun je eerst genieten van ons ontbijtbuffet. Met die stevige bodem zit het dus wel goed. Ook lunchen en dineren is bij ons uiteraard mogelijk. Schuif aan in ons sfeervolle restaurant en laat je verrassen door de uitgebreide menukaart. Vis, vlees, vegetarisch: er is voor ieder wat wils. Voor de kids hebben we bovendien een divers kindermenu. Ontdek het zelf.

 

Hotel TT circuit Assen: kom naar ’t Zwanemeer

Voor een gezellig hotel vlak bij het TT Circuit Assen kom je naar ’t Zwanemeer. Boek direct een kamer of neem contact met ons op voor meer informatie. Misschien tot snel!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl