Hotel kerst Drenthe

Hotel kerst Drenthe? Bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer in Gieten verblijf je in een knusse en huiselijke sfeer. Geniet bij ons van de kerstgezelligheid én alle leuke activiteiten in de mooie omgeving.

Beleef Drenthe in kerstsfeer

Drenthe is prachtig in de zomer, maar zéker ook in de winter. Een verblijf in deze noordelijke provincie is daarom het hele jaar een goed idee. Rond de kerstperiode worden er bovendien allerlei leuke evenementen georganiseerd. ’t Zwanemeer is de perfecte uitvalsbasis om volop van alles te genieten.

Ons hotel ligt in het mooie brinkdorp Gieten. De vele rietgedekte boerderijen in kerstsfeer zijn sowieso al een lust voor het oog. Daarnaast sta je in een mum van tijd op een gezellige kerstmarkt of winterfair. Drenthe heeft veel te bieden.

Ga bijvoorbeeld naar de kerstmarkt in Borger, op nog geen kwartier rijden vanaf ons hotel. Tevens een aanrader is de herderstocht in Balloo. Tijdens een mooie wandeling over het knus verlichte Balloërveld kun je luisteren naar het kerstverhaal. Een kerststal is hier eveneens aanwezig. Na afloop geniet je na in ons sfeervol versierde hotel.

 

Hotel kerst Drenthe: mooie natuur en heerlijk eten

Ook in de winterperiode is het fantastisch om de Drentse natuur te verkennen. De omgeving rond Gieten barst van de mooie bossen, heidevelden en natuurgebieden. Het Zwanemeerbos, Boswachterij Gieten-Borger, het Drouwenerzand: het zijn slechts een paar voorbeelden. Pak je fiets of trek je wandelschoenen aan en ga eropuit!

Een actieve dag in de buitenlucht sluit je smakelijk en warm af in ‘t Zwanemeer. Schuif aan in ons versierde restaurant en trakteer jezelf op een zalige maaltijd. De uitgebreide menukaart biedt allerlei lekkers voor vlees- en visliefhebbers én voor vegetariërs. Bovendien kun je lekker lang natafelen als je in ons hotel overnacht. Fijn!

 

Een comfortabel verblijf bij ’t Zwanemeer

In de periode rond kerst is het heerlijk om in Drenthe te vertoeven. ’t Zwanemeer heeft diverse nette een- en tweepersoonskamers met goede bedden en een televisie. Ervaar bij ons een ontspannen verblijf vól winterse gezelligheid.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl