Hotel in Gieten

Ben je op zoek naar een echt leuk hotel in Gieten? Je bent van harte welkom bij hotel ’t Zwanemeer in Drenthe. De locatie bij uitstek voor een topvakantie met veel plezier. De gastvrije uitbaters kijken uit naar je komst.

Hotel in Gieten: relaxte sfeer

’t Zwanemeer in Gieten bestaat al sinds 1976. In het voorjaar van 2021 werd het overgenomen door Peter Jan en Jarno. Deze twee sympathieke gastheren doen er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Met groot succes, want je merkt aan elk detail dat je meer dan welkom bent. Een huiselijk hotel in een bosrijke omgeving. Ideaal voor rustzoekers en gezelligheidsdieren.

 

Genieten in Gieten

Alles is tot in de puntjes geregeld in dit gezellige hotel in Gieten. Je overnacht in een comfortabele kamer met uitstekende bedden, een flatscreen-tv en goed sanitair. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt, dat bij je verblijf is inbegrepen.

Verrukkelijk dineren kan je natuurlijk ook in ’t Zwanemeer. In de restaurantkeuken worden tongstrelende gerechten gemaakt. Heb je zin in vlees, vis of kies je liever voor een vegetarische maaltijd? Maak ontspannen een keuze uit de uitgebreide menukaart. Eet smakelijk!

 

Perfecte uitvalsbasis

Een verblijf bij ’t Zwanemeer in het brinkdorp Gieten is altijd een goed idee. Het hotel ligt langs verschillende mooie wandel- en fietsroutes door het Hondsruggebied. Perfect dus als je het Drentse landschap wilt verkennen.

Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door het nabijgelegen Zwanemeerbos. Boswachterij Gieten-Borger is eveneens een aanrader. Je kunt hier letterlijk tussen de toppen van de bomen lopen op het metershoge Boomkroonpad.

Ook als je liever de fiets pakt, ben je bij ’t Zwanemeer aan het goede adres. Bij dit hotel kun je jouw fiets stallen in onze fietsenschuur. Deze beschikt tevens over een oplaadpunt voor je e-bike. Jarno en Peter Jan informeren je graag over alle mogelijkheden in de omgeving. ’t Zwanemeer is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl