Diner in Gieten

Een diner in Gieten vormt de ideale afsluiting van een Drents avontuur. Alle vierhonderd schapen op het Ballooërveld al geteld? Met de kids een dag vol waterpret aan ’t Nije Hemelriek beleefd? Of sportief een rondje Drentsche Aa gefietst?

Gezellige sfeer binnen en buiten

Als het zonnetje schijnt, kun je bij ons heerlijk neerploffen op het terras. Bestel een koud pilsje en geniet van de dorpse rust, die in Gieten zo vanzelfsprekend is. Inclusief uitzicht op de knusse boerderijtjes met rietgedekte daken. Zo kun je ultiem ontspannen bij je diner in Gieten.

Schuif je liever binnen aan? Dan wacht een gezellige huiskamersfeer en vriendelijk personeel achter de bar. Het stijlvolle interieur vormt de ideale setting om met je gezin of geliefde te tafelen. Er is ook mogelijkheid om voor groepen te reserveren. Hiervoor hebben wij een speciaal driegangenmenu samengesteld.

 

Diner in Gieten: lekker en lokaal

De menukaart van ’t Zwanemeer is gevarieerd. We bieden vlees, vis, gevogelte en uiteraard vegetarische opties. Vlees, vis en brood kopen we zo veel mogelijk bij lokale leveranciers. Deze duurzame kwaliteitsproducten laten onze gasten kennismaken met de pure smaken uit Drenthe.

Als je niet kunt kiezen uit alle voorgerechten, stellen we een speciaal geselecteerde proeverij voor je samen. Ook voor kinderen staan verschillende smulgerechten op de kaart. Patat met iets lekkers of een pannenkoek… Voor de kleintjes is het de kers op de taart na een dagje uit. Vergeet niet dat je ook rond het lunchuur bij ons terecht kunt voor een vullende maaltijd.

 

’t Zwanemeer als uitvalsbasis

Ben je alleen voor een diner in Gieten of heb je plannen om eropuit te gaan? Vraag ons personeel gerust naar leuke uitjes in de buurt. Wij zijn goed bekend in het groene hart van Drenthe. Ons karakteristieke hotel-restaurant is het ideale vertrekpunt om de regio te ontdekken.

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl