Diner in Drenthe

Sluit een tripje in het noorden van ons land af met een diner in Drenthe. Deze fraaie provincie heeft veel mooie streken. Een daarvan is de Hondsrug, waar diverse natuurgebieden zijn met leuke fiets- en wandelroutes.

Strijk eens neer in het dorp Gieten. Daar vind je op de Brink hotel-restaurant ’t Zwanemeer. Hier word je gastvrij onthaald en kun je genieten van heerlijk eten en drinken.

Uitstapjes in de omgeving van Gieten

’t Zwanemeer is een uitstekend uitvalsbasis voor Drentse avonturen. Het brinkdorp Gieten in Noordoost-Drenthe ligt gunstig ten opzichte van allerlei trekpleisters in de omgeving. Zo is er een goede verbinding met Assen, waar je het Drents Museum kunt bezoeken. Emmen, met dieren- en attractiepark Wildlands, is eveneens goed bereikbaar vanuit Gieten.

Dichterbij is er ook een heleboel te ontdekken. Struin bijvoorbeeld rond in boswachterij Gieten-Borger en geniet van alles om je heen. Het Boomkroonpad, waarbij je door de toppen van de bomen loopt, bevindt zich hier ook.

 

Diner in Drenthe bij hotel-restaurant ’t Zwanemeer

Een lunch, diner of alleen een kopje koffie: ons team verzorgt het graag voor je. Wij vinden het geweldig wanneer jij ’t Zwanemeer als positief ervaart. Met andere woorden: dat jij een tevreden gast bent die graag weer terugkomt.

Onze kaart is met grote zorg samengesteld. Eerlijk voedsel, daar houden we van. Wij werken met mooie producten die we bij voorkeur afnemen bij leveranciers uit de omgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk om variatie in onze gerechten te kunnen bieden. Je kunt kiezen uit vlees, vis en vegetarische varianten.

Behalve traditionele voorgerechten staat bij ons een proeverij op de kaart. Deze selectie van kleine gerechtjes kun je bestellen vanaf twee personen. Voor onze jonge gasten heeft ons restaurant een speciaal kindermenu. Kortom: bij ’t Zwanemeer ben je aan het goede adres voor een diner in Drenthe!

Kom langs Bij ’t Zwanemeer

Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten

Tel : (0592) 26 26 01
info@hotelzwanemeer.nl